Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Motocultoare si Motosape

   

Produse 1 pana la 36 din 89 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

Produse 1 pana la 36 din 89 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Motosape profesionale pe benzina

Indiferent de anotimp,lucrul in gradina nu se opreste.Fie ca este nevoie sa cureti locul si sa il pregatesti de plantare, fie ca vrei sa recoltezi legumele deja plantate trebuie sa  ai la indemana uneltele potrivite.

Pe langa celelalte unelte de trebuinta ai grija sa alegi o motosapa profesionala care iti v-a usura munca si iti v-a lucra pamantul asa cum iti doresti indiferent de cat de tare este solul sau daca ai nevoie de ea doar pentru gradina, camp sau chiar in padure. Sculesimaterile.ro iti ofera o gama variata de motosape profesionale numai bune de pus la treaba. In gama noastra gasiti motosape AGT profesionale, insotite de roti pneumatice, freze de pamant sau pluguri bilonate. Langa o motosapa Media Line vei primi si alte accesorii cum ar fi extractor de cartofi si prasitoare. Toate acestea isi gasesc cu siguranta loc in nevoia de a lucra corect, usor dar si eficient terenul.

Te poti baza pe aceste motosape pe benzina oricand ai nevoie de ele, fiind usor de folosit, cu accesorii necesare, utile, cu consum redus de combustibil. Sunt motosape sigure, prevazute cu sisteme de siguranta ce opresc imediat invartirea sapelor atunci cand nu mai detii controlul acesteia, nu pot fi actionate involuntar si au o rezistenta crescuta la socuri.